maandag 23 januari 2012

HAAK ZONDAG...

Gisteren heb ik heerlijk zitten haken, vergezeld door mijn zoontje. Hij wilde ook "touwen" maken en niet van die gedraaide.... Dus al gauw zat hij gezellig naast mij te vingerhaken. Van alle restjes zpagetti haakte hij dikke touwen. Maar wat hij nou gaat doen met die touwen???
Ik heb een hele vrolijke tas gehaakt van zpagetti, ik denk dat hij op 15 februari in ons kraampje op de "Lady's Night" in Benschop komt te staan. Ik ben gevraagd om samen met mijn zus op deze "Lady's Night" een kraampje te komen vullen, vol met creaties van VAN BRIE en  haaksels van BIENE BIEN. Natuurlijk gaan wij daar ook aan de Benschopse Lady's onze workshops VAN BRIE & ZUS promoten.


Verder ben ik bezig met het haken van een vrolijk granny kussen voor bij mijn dochter op bed. Natuurlijk duurt dit volgens mijn dochter veel te lang. En ze heeft gelijk hoor, want iedere keer komen er weer andere idee├źn tussen door die ik dan eerst even uit wil proberen. Maar ik heb haar nu echt beloofd dat ik nu aan haar kussen ga werken. Dus binnenkort laat ik jullie hier het resultaat zien, hoop ik....

Fijne week!

Veel liefs VAN BRIE