zaterdag 7 april 2012

Hè hè, eindelijk heb je mijn eerste kussen af....

Zo het kussen voor mijn dochter Lieke is af! Lieke zei ook zo mooi, "hè hè eindelijk is mijn 1e kussen af!"

Oh ja dat is waar ook, ik zou 2 kussens voor haar maken. Maar Lieke had wel een tip dat ik een kussen moest maken die ik snel af zou hebben... Tja daar zit wel wat in, want een jaar wachten op 1 kussen is natuurlijk wel heel erg lang. Maar gelukkig heeft mijn zus geholpen, zij heeft het kussen af gehaakt. THANKS zus! Lieke is er helemaal blij mee en hij staat erg leuk bij haar kamer.


Verder ben ik weer eens bezig met te veel projectjes tegelijk; mijn granny tas die ook al sinds december op mij ligt te wachten, verjaardagsmutsen, een poef, armbandjes maken op de breivork, oranje broches maken...en nog een aantal andere dingen die ik af wil hebben voor de LENTEMARKT op 21 april.
pffff... ik ben blij dat onze paas dagen niet overvol gepland zijn en dat ik volgende week veel thuis ben en hier lekker aan kan werken!

Fijne paasdagen en tot gauw!

Veel liefs van Brie

dinsdag 3 april 2012

Lentemarkt in Montfoort

   


Op zaterdag 21 april is er weer een gezellige LENTEMARKT in MONTFOORT. Op deze markt staan kraampjes van ondernemers en verenigingen uit Montfoort. Natuurlijk staan VAN BRIE & ZUS er ook weer met een gezellige, kleurrijke kraam. Je zult dit keer niet alleen de handgemaakte produkten voor de kinderen in de kraam vinden, maar ook laten wij u kennis maken met het XXL HAKEN MET ZPAGETTI. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig langs, de markt begint om 10.00 uur tot 16.00 uur in de binnenstad van Montfoort.
Tot ziens op de Lentemarkt!!

Liefs van Brie