woensdag 25 april 2012

ECHT HEMA...

Vanmorgen liep ik even de HEMA binnen om te kijken of ze nog leuke dingen hebben. En ja hoor onderin een schap stonden daar een aantal bollen textielgaren of te wel zpagetti. Aan de ene kant dacht ik hé wat leuk, maar aan de andere kant vind ik het eigenlijk wel een beetje jammer. Want de hema hoeft niet alles wat leuk is te verkopen, soms moeten bepaalde produkten ook een beetje uniek blijven...
Maar goed ik zag dat er twee hele leuke patronen van een kleedje en een tas bijgevoegd zaten, dus ik heb toch maar een bol mee genomen.

Afgelopen zaterdag stonden mijn zus en ik op de lentemarkt in Montfoort. Helaas heb ik hier geen foto's van gemaakt. Zo jammer, ik heb er ook geen moment aan gedacht en mijn zus ook niet.
Het was wel balen dat het in de ochtend regende, want het was toen niet echt druk. 's Middags heb ik het wel drukker gehad, veel mensen die heel enthousiast waren over mijn produkten. Vooral mijn verjaardagsmutsen werden vaak bekeken. Maar helaas niet verkocht... Ik heb wel veel visite kaartjes uitgedeeld en hopenlijk komen ze een keer terug via mijn webwinkel.
Ook hebben wij onze haak workshops gepromoot, veel mensen vonden dit erg leuk en komen hopenlijk terug om bij ons een workshop te komen doen.
Wat mij ook op viel en wat ik zelf heel erg leuk vond was dat er verschillende kinderen bij mij in de kraam kwamen en helemaal gek waren van de zpagetti. Er was zelf een meisje die met 10 vriendinnetjes een wolclubje heeft. Zij haken, punniken en breien zo vaak ze maar kunnen. Ik heb haar toen de breivork laten zien en vervolgens stond ze in mijn kraam te breien op de breivork. Ze was niet meer te stoppen. En aan het eind van de dag stond er nog een meisje met de breivork die ook razend enthousiast was. Ik vind het echt aheel erg leuk dat kinderen ook aangestoken worden door dit hippe handwerk. Oh ja a.s donderdag komt er een meisje van bij mij een workshopje volgen, zij wil heel graag een tas haken.


En over kinderen en haken gesproken.....

Vorige week donderdag kwamen onze twee nichtjes een dagje haken bij mij en mijn zus. En zij namen hun twee kleine meisjes ook mee, die vervolgens op onze schoot mee zaten te haken. Ja je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.


Verder heb ik weer veel nieuwe produkten op mijn website gezet, ik had voor de lente markt veel zwemtassen gemaakt en helaas maar weinig van verkocht.... Dus ik heb ze op de foto gezet en nu staan ze op mijn website!Oh ja en dan nog iets, ik heb een leuke site ondekt http://www.metdehand.nl/ Dit is een site met het principe van marktplaats, dus je kunt al je hand gemaakte creaties die je wilt verkopen op die site plaatsen. Ik vind het helemaal leuk en heb al een aantal produkten er op gezet.

Nou tot gauw maar weer!

Liefs VAN BRIE